Droomhuise

'N ou fabriek omskep in 'n droom woonstel

Die woonkamer het in die lig gebaai, te danke aan die oorspronklike boë vensters

Tom Ferguson

Vir haar kliënt wat die 300 m2 in 'n voormalige teefabriek in Australië wou herleef, het Josephine Hurley, die argitek, 'n woonstel ontwerp in ooreenstemming met die geskiedenis van die gebou. Reëling, versiering, alles is gedink om die industriële oorblyfsels van die verlede te bewaar en om gemaklike en funksionele leefruimtes te bied. Begeleide toer van hierdie gerenoveerde woonstel met 'n minimalistiese gees.

In April 2015 belê die eienaar die boonste verdieping van hierdie voormalige teefabriek van die 1920's, geleë in Sydney. Op die dak word die voormalige fabriekswag se kantoor omskep in 'n gastehuis, terwyl die laer vlak in 'n privaat woning omskep word, waar die interieurontwerp die daaglikse lewe met hierdie funksionele modules fasiliteer. Minimalistiese styl, houtvloer, warmtepalet, die versiering word sonder oordrywing vertoon om weg te gee aan die industriële verlede van die plekke. Charme en karakter, met 'n asemrowende uitsig!

Die opknappingsprojek in kort

idee : transformeer die laaste twee vloere van die ou fabriek, een in privaat woning, die ander in 'n gastehuis met sauna en privaat binnehof. Alhoewel die historiese oorblyfsels van die plek behoue ​​bly.

plek : voorstad van Surry Hills, Sydney.

oppervlak : 300 m2.

Duur van werk : 11 maande.

Lees ook> Argitektuurontwerp: die mooiste projekte in prente

Die fasade van die voormalige Edwards & Co-teefabriek in Sydney, dateer uit die 1920's

Tom Ferguson

Gehuisves op die dak van die ou fabriek, geniet die nuwe gastehuis 'n ideale uitsig

Tom Ferguson

Ontspanningsgebied met sauna, aangrensend aan die dak gastehuis

Tom Ferguson

'N Opknappingsprojek wat die bestaande gebou respekteer

Die eienaar het die noodsaaklike bewaring van die geskiedenis van die plek sowel as die omgewing nodig gehad. Die projek is toevertrou aan die argitektuurfirma Josephine Hurley Architecture, wie se werk respekvol is vir die omgewing en tyd, en is gebou deur verhoudings met die kliënt. Vanaf die eerste besoek kan die eienaar en argitek die sterk potensiaal van die plek voel: boë vensters, pragtige volumes en die industriële karakter van die baksteen; Alhoewel dit moeilik was om die uitsig vanaf die boonste verdieping van die ou fabriek te sien! Hierdie elemente gelaai met geskiedenis is bewaar en in skoonheid. Dus, onderstreep deur wit vensterrame, laat die bakstene nou lig in die kontemporêre woonkamer.

Lees ook> Industriële styl: die beste versier idees

Die woonkamer het in die lig gebaai, te danke aan die oorspronklike boë vensters

Tom Ferguson

Ander oorblyfsels van die tyd bewaar deur die argitek: die littekens van die ou kanale wat van die messelwerk verdryf word, wat vandag as versiering aan die hoof van die bed dien.

Ons raai die ou kanale wat in die messelwand van die huidige kamer geleë is

Tom Ferguson

'N ontwerp wat vier die industriële styl in hierdie gerenoveerde woonstel

Om in ooreenstemming te bly met die oorspronklike konsep, het die argitek Josephine Hurley voorgestel om 'n netwerk van koperpype te skep vir die versiering van die sitkamer en kombuis-eetkamer. As 'n eggo van die ou kanale, maar ook na die skyline van Sydney, loop hierdie ligte netwerk deur die mure en skep 'n gemeenskaplike draad in die ruimte.

Lees ook> Verlei die industriële styl jou?

Die netwerk van koperpype aantrek die mure van hierdie blink woonkamer

Tom Ferguson

Die kopernetwerk strek oor in die kombuis-eetkamer en verlig die eettafel

Tom Ferguson

Nog 'n knik, hierdie keer op die dak, waar die argitek Josephine Hurley 'n minimalistiese koper stort ontwerp het, sigbaar vanaf die privaat binnehof.

'N herinnering aan die industriële essensie van die plek met hierdie buitelug koper stort

Tom Ferguson

Lees ook> Douche: al ons idees en oplossings

'N Funksionele en gemaklike ruimte uitleg

Altyd gelei deur die wensen van die eienaar, het die argitek 'n stel eenvoudige installaties voorgestel wat beide toelaat om die erfgoed te behou terwyl hulle die funksionele ruimte maak. Uitgesoek vir hul lae koste en duursaamheid, het die pasgemaakte wit modules hul plek gevind. Hulle verberg items soos televisie of wasgoed om sodoende rommel in die ruimte te verminder en meer gemak in die alledaagse lewe te bied. In die slaapkamer het hulle selfs 'n klein badkamer, terwyl die kombuiselemente saggies agter hul deure vervaag in warm grys of mat wit.

Die biblioteek huisves ook 'n TV-kas, wat agter die grys skuifdeure verdwyn

Tom Ferguson

Die wit skuifdeure pas perfek in die dekor. Hulle sit in die agtergrond die tegniese elemente om die ruimte beter asem te haal

Tom Ferguson

Ons ontdek in een van die modules 'n slim, klein badkamerruimte, tienvoudig deur die spieëls wat in die deure geïntegreer is

Tom Ferguson

Om ook te lees> 'n Klein badkamer met 'n uitstekende uitsig

'N uitleg van die woonstel wat ontwerp is met die beperkinge van die ruimte

Gegewe die vorige industriële funksie van die gebou, het dit baie min gange gehad. Om die bestaande betonstruktuur van die vloer te bewaar, het die argitek dit versterk en gemanipuleer sodat al die tegniese elemente geïnstalleer kon word. Die oppervlak is bedek deur 'n Australiese kastaiingvloer, waarvan die onvolmaakte natuur die eienaar van die plek verlei het. Die spore van die geskiedenis in hierdie materiaal eggo die historiese verlede van die plek en gee karakter aan die ruimte.

Die charme van die hout werk ook op hierdie muur, met die bonus van fietsrekers

Tom Ferguson

Die passie van die eienaar van die plek vir die musiek het die argitek Josephine Hurley gedruk om 'n vernuftige akoestiese stelsel voor te stel. Isolerende geraas, die vloer bewaar die rustigheid van almal in die gebou.

Die eienaar kan sy kuns met gemoedsrus onthaal danksy 'n akoestiese vloersisteem

Tom Ferguson

Gegewe die oriëntering van die ou teefabriek, is die huidige kombuis in die middelste deel, met die minste lig. Om hierdie beperking te oorkom, het Josephine Hurley gespeel op die gebruik van mure en wit timmerwerk en spieëls. Resultaat: die lig sirkuleer en reflekteer in die ruimte.

Onbevlekte wit en spieël vang die lig in hierdie kombuis-eetkamer

Tom Ferguson

Die reflekterende bedekking van hierdie kombuis eenheid, sowel as die wit mure verhoog die helderheid in die ruimte

Tom Ferguson

Die opknapping van hierdie uitsonderlike eiendom in Sydney het albei partye bevredig: die eienaar is ingevul in hierdie funksionele en warm leefruimte wat die spore van sy verlede behou het; terwyl die argitek verheug is om hierdie historiese plek te herleef, terwyl dit die gemak van moderniteit bied.

Ontdek al die prestasies van die argitek Josephine Hurley