Ontwerp

'N persoonlike kombuis wat anders as enige ander is

Pin
Send
Share
Send
Send


'N persoonlike kombuis wat anders as enige ander is

William Konsep

Spring na België vir 'n besoek vol verrassings. Agter die hout gevel van hierdie groot gesinswoning, is wegkruip 'n persoonlike ontwerp kombuis. Vir die eienaars van hierdie onlangse huis, geen kwessie van 'n kruis oor bruikbaarheid nie: Die kombuis is as 'n woonkamer beskou Bykomende, 'n plek van voorbereiding van die etes, maar ook van die deel. Aan die stuur van hierdie ambisieuse projek, die interieurontwerpers van William Concept.

Hierdie familie huis het iets om ons te laat droom. geïnstalleer in die Belgiese provinsie Waals-Brabant, die woonstel het 'n pragtige oppervlak en 'n groen omgewing net 'n paar kilometer van Brussel. In hierdie nuwe konstruksie, is elke detail ontwerp om die begeertes van die eienaars te ontmoet; in die beeld van Die dineekombuis wat deur William Concept voorgestel word, spesialis in persoonlike toebehore. Die ruimte moes heeltemal oopmaak die eetkamer Om die kamer te kry soos verlang deur die eienaars. van die donker hout, a intense kleur, van marmer en sommige sement teëls Teken vandag hierdie kamer van 29 m2. Alles heeltemal gemaak om te meet ... Discovery.

Lees ook> 'n Ware landhuis, 'n paar kilometer van Parys

Die projek in opdrag

plek: Brabant Wallon, nie ver van Brussel in België.

gebied: 29 m2 kombuis, ten volle oop vir die eetkamer.

Duur van werk: Ongeveer drie maande ontwerp voor die vervaardiging en installering van die geriewe.

idee: Dink aan die kombuis as 'n verlenging van die woonkamer en nie as 'n klassieke kombuis nie, met die klem op materiaal van hoë gehalte, stel 'n lekker atmosfeer voor.

'N Kombuis gedink as 'n tweede stuk van die lewe

dink 'n kombuis soos 'n ware woonkamer was die hoofdoel van hierdie prestasie. Die eienaars was op soek na'n atipiese ruimte, wat nie soos 'n klassieke kombuis lyk nie, maar eerder 'n natuurlike uitbreiding van die eetkamer. Die professionals van William Concept - in beheer van die projek - het dus die oppervlak bestudeer om die finale plan te gee. Geen partisie het die stuk nie in twee geskiedenis van Moenie die totale volume verander nie. Die kombuis en die eetkamer het hierin saamgesmelt 100% oop spasie. 'N indruk versterk deur die kaggel, geïntegreer in die struktuur van die huis. Hierdie kaggel adem 'n kokende atmosfeer in die kombuis en vervaag selfs meer die grens met die woonkamer.

Sien ook> 'n Kombuis en ingang het gedink soos 'n kinderhuis

Die kombuis open heeltemal op die eetkamer om die pragtige volume van die kamer te beklemtoon.

William Konsep

As hierdie kombuis "om te leef" natuurlik in die dekor van die eetkamer gly, behou dit steeds sy individualiteit. Die L-vormige opset van die kamer het tot afsonderlike gebiede gelei: Die sentrale eiland konsentreer die tegniese deel van die kombuis, Die XXL-tafel beliggaam die eetkamer. 'N Eetarea is ook geïnstalleer as 'n verlenging van die werkplan, ideaal vir ontbyt op die pad. So sonder om die eenheid te verloor, bied die kamer baie funksies.

Die XXL-tafel kan tot 10 gemaklike eetgerei akkommodeer, 'n ware plus wat eienaars toelaat om familie en vriende te ontvang sonder om 'n ekstra tafel by te voeg.

William Konsep

William Konsep

Noble materiaal vir 'n unieke kombuis

Elke meubelstuk in hierdie kombuis trou met die lyne van die huis. hierdie persoonlike toebehore, gemodelleer deur die ambagsmanne van William Concept, stem saam met die chique land atmosfeer wat voortspruit uit die familiehuis. Vraag materiaal, al die geriewe is in maple : 'n wese so robuust as eikebome, deur die jare heen te gaan sonder om te veel te beweeg. Hierdie hout het ook 'n paar knope vir 'n gladder voorkoms, een keer geverf. Wit Carrara Marmer gekies vir die werkplan bring intussen 'n ligte aanraking na die geriewe. Dit trou sonder probleme met die ou teak die XXL-tafel en die eetarea aan die einde van die eiland. Selfs die grond baat by pragtige materiale. Boontjies van eikewaens is verhaal en in 'n vloer verander. Soveel vir estetiese as praktiese redes, 'n mat sement teëls agter die eiland gegly. Hierdie laag is meer geskik as 'n parket vir die nat area van die wasbak. Met verby verbeter hy die dekor 'n welkome gedrukte nota.

Om te ontdek> Hoe om 'n estetiese en funksionele kombuis te ontwerp?

'N Trek "landhuis" te danke aan die ou hout, die kosbaarheid met die Carrara-marmer, 'n indusnoot wat deur die skorsings gebring is, die retro-gees van die wasbak met hoof; Hierdie kombuis aarsel nie om met die style te trou nie.

William Konsep

Die sentrale eiland is die middelpunt van die kombuis en bied 'n volledige uitsig op die eetkamer. Daarbenewens konsentreer dit die drie hoofprojekvakke: ou hout, esdoorn en Carrara-marmer.

William Konsep

Kleurvolle kombuis: 'n betaalde vooroordeel

Die skildery van die kombuis-aubergine was 'n dapper betoging. Soos die eienaars van die huis wou hê 'n bietjie gedempte atmosfeer, onmoontlik om hulle 'n mat grys of onberispelike kombuis te bied. Minder donker as 'n swart, maar dieper as 'n tradisionele violet, is die aubergine kleur op alle geriewe opgelê. Die kleur bied baie refleksies, afhangende van die omringende helderheid. Met 'n vloer wat ook donker was, was dit noodsaaklikdun mure en plafon Met 'n wit verf. 'N ideale agtergrond vir die vertoon van eiervrug kombuis. 'N intense skaduwee soos hierdie een ook toelaat geriewe Om heeltemal met die dekor te meng. Die Amerikaanse yskas, die oond, die klavierkombuis: alle toestelle is vlekvrye staal en pas natuurlik tussen die geriewe. Moderne troos wat nie die estetika van die kombuis beïnvloed nie.

Lees ook> Watter kombuis om met parket te kies?

Hoë kaste soos lae meubels is bedek met 'n aubergineverf, veral vir hierdie projek deur die kleurontwerpers van William Concept. Die intense kleure gee karakter aan hierdie onberispelike stuk.

William Konsep

Die aubergine kleur personaliseert die kombuis en identifiseer dit makliker in die groot woonkamer. Die eikebome is hier om die stil atmosfeer wat hier heers, te beklemtoon.

William Konsep

William Concept, interieurontwerpers

Die Belgiese huis William Concept persoonlike gemaak sy handelsmerk. Van die woonkamer na die slaapkamer na die kombuis of die badkamer, model hierdie binnelanders unieke huise, net soos hul eienaars. Agter die naam van William Concept lê 'n wye verskeidenheid professionele persone, Van die ontwerper aan die argitek deur die vakmanne. Die idee? Verwyder tussengangers en groepeer die ambagte om aan die vereiste van maatwerk vir die totale opknapping van 'n huis te voldoen. 'N Kennis wat strek van biefstuk tot vervaardiging meubel elemente. van die persoonlike geriewe vir 'n binneland wat anders as enige ander is. Onlangs gestig in Frankryk, William Concept het met Herbeau saamgewerk - gespesialiseerde in die wêreld van bad, kleedkamer en kombuis - in 'n Paryse vertoonlokaal ongepubliseerde. Ontdek op 14 rue Brémontier, in die 17de arrondissement.

William-concept.com/

'N Groot woonkamer ontwerp deur William Concept se span. Biblioteke en meubels wat heeltemal gemaak is om te meet.

William Konsep

Pin
Send
Share
Send
Send