Droomhuise

Transformeer 'n ou motorhuis in 'n gesinshuis

Omskep 'n ou motorhuis in 'n familiehuis - In die foto: die "somer" sitkamer slaag die "winter" sitkamer.

PPil Agency

Alles begin van uitdaging, dié van Omskep 'n motorhuis in 'n gemaklike huis vir 'n groot familie. Die uitdaging was skrikwekkend: eerste Verkry taakopdragte om 'n huis te maak; dan skep lig insette deur menings wat nie naburige eiendomme oor die hoof bied nie. Almal met 'n klein begroting. Klik op hierdie projek atipiese argitektoniese opknapping.

Dit is in 'n ou motorhuis wat die eienaars besluit het om te bou die huis van hulle droom. Hiervoor het hulle die argitekte van Agence PPil, Hortense Reynaud en Sebastien Demont aangespreek. Laasgenoemde moes al hul kundigheid in argitektuur ontplooi maak die volumes bewoonbaar en veral gemaklik. Op die program: skep groot vensters, openingsruimtes en Gebruik van eenvoudige materiale en eenvoudig soos staal, glas en hout. Begeleide toer ...

Lees ook> Renovate 'n skuur in 'n huis om te bly

Die opknappingsprojek in kort

die idee : Omskep 'n ou motorhuis in 'n warm en blink kontemporêre huis.

Die plek : Ile-de-France.

Die oppervlak : 136 m2.

Die duur van die werk : 2 jaar in totaal.

'N Komplekse argitektoniese projek vir hierdie voormalige motorhuis

Dit het nie minder nie as twee jaar gehad om hierdie ou residensiële motorhuis heeltemal op te knap. Oorspronklik het die plek geen openinge gehad nie. Hierdie is geskep met behulp van groot deurskynende vaste rame, versigtig om nie naburige huise te verby nie. Buite is die oorspronklike slaapbank gesluit om 'n groot en aangename kamer te skep wat uitkyk oor die tuin. Die ou trap wat na die terras lei, is verwyder, maar die plek is nou 'n glasfout, 'n ware binnenshuise skylight. Die volumes is oopgemaak om die leefruimte vloeibaar en gemaklik te maak.

-> Om ook te lees> Al ons artikels om 'n skuur op te knap, ou huis in huis om te bly

Die huis van buite gesien. Buite stoele Petite Friture.

PPil Agency

Danksy die dakvensters en openinge is die spasie helder.

PPil Agency

Lees ook> Renovatie van 'n oud huis: die beste idees

'N groot gemaklike en blink leefruimte in hierdie gerenoveerde ou garage

Sodra die volumes oop was, moes die argitekte net die spasies op 'n funksionele en goed gedefinieerde manier reël. Danksy die groot vaste rame in swart staal en versterkte glas met 'n beduidende industriële styl, vloei die lig elke hoek van die ruimte. Ten einde die helderheid te handhaaf, is 'n ligte eikenhout gelamineer op 'n verhitte vloer geïnstalleer, vir meer gerief. Die ontwerp meubels en versiering is eienaars. Die kleurvolle leunstoele en matte in die eetkamer voeg 'n warmte aan hierdie groot wit volume.

Pipistrello lamp en Saarinen tafel.

PPil Agency

Die eetkamer het voordeel uit die uitsig aan die buitekant, danksy die glasrame.

PPil Agency

Lees ook> Eetkamer dekor: ons beste idees

In Kvik se oop kombuis is die meubels aangepas om stoorplek te optimaliseer. Die wit meubels kombineer in die dekor, terwyl die swart graniettafel en plintjies, ook swart, herinner aan die geglasuurde vaste rame. 'N Kombuis-eiland met 'n houtstaaf skep die skeiding tussen die eet- en kombuisareas, en laat die hele gesin hul etes neem sonder om op hulle te trap. Die tegniese elemente soos die kap en Astro-ligte kolle is in die plafon ingebed, hulle vervaag asof hulle na die buitelig verlig.

Die oop kombuis, geskei van die res van die verblyf by 'n eilandbalk.

PPil Agency

Wit, swart en hout rok hierdie kombuis terwyl lengte.

PPil Agency

In die kontinuïteit van die eetkamerruimte is twee salonne met verskillende heelalle geskep. Die eerste is naby die kaggel van die kaggel, meer bevorderlik vir winterdae. In wit behandel, smelt dit ook in die ruimte. Ingeboude kaste maak die uitsig visueel vry en 'n logrek is selfs op maat gemaak.

Uitsig op die eerste sitkamer, naby die kaggel van die kaggel.

PPil Agency

Die "somer" sitkamer volg die "winter" sitkamer.

PPil Agency

Meng van style in hierdie "winter" woonkamer ...

PPil Agency

Lees ook> Woonkamer uitleg

Op die vloer van hierdie gesinshuis domineer die kleur

Die trap na die eerste vloer is behandel soos 'n katedraal met 'n groot 255 mat swart muur in Farrow & Ball en 'n dak. Op die vloer, die gang vrygestel drie kamers, 'n badkamer en toilette.

Kyk ook> Ek versier my trap trap!

Uitsig op die woonkamer vanaf die trappe wat na bo lei.

PPil Agency

Die dak vloed die trappe na die slaapkamers.

PPil Agency

In die kinder- en tienerkamer het die argitekte trots op die skakerings van blou en groen. Danksy die installering van 'n dakram in die dak bly die lig oral in al die ruimtes. Die massiewe lariks parket gekies vir die vloer kontrasteer met die kleure op die mure. In die eerste kamer is die Oval Room Blue-skaduwee van Farrow & Ball gekies. Berging onder die helling is geskep om ruimte te bespaar. In die tweede slaapkamer, wat direkte toegang tot die terras het, is die kleur geneig tot die groen water. Die kleedhoogte hoogte optimaliseer die stoorplek. In die derde kamer is bootbeddens geskep om die ruimte onder die helling te maksimeer. Die swart geglasuurde raam wat lig toelaat om in die kamer te sirkuleer, word deur die helder witmure gesublimereer.

Blou rokke die mure van hierdie tienerkamer.

PPil Agency

Die hele hoogte stooreenhede optimaliseer die oppervlak.

PPil Agency

Die onder hange is uitgebuit om bootbeddens te skep.

PPil Agency

Om ook te lees> Skilderuimte: goeie kleure en velle om te vermy ...

Kleurvolle patrone versier die waterkenmerke in hierdie hedendaagse huis

Wanneer ons hierdie badkamer binnegaan, word ons dadelik verras deur sy piramidale volume. In die middel is die reghoekige opening in die plafon behandel met 'n venster van alles wat dit nie net toelaat om die lig te sirkuleer nie, maar ook om die kamer te ventilasieer. Die ander sterk element: badkamer teëlpatroon Paardebloemblou, getinte in die massa. Hy kleed die agtermuur, wat diepte in die ruimte skep. Die leisteen vloer van die leisteenkleurige porselein bring die grafiese lyne van die teëlpatroon uit. Alhoewel klein, is hierdie badkamer optimaal tot die maksimum, wat die volumes gemaklik maak. In die all-black toilet, kleurvolle vispatrone voeg 'n tikkie fantasie en skep beweging op die mure van hierdie klein ruimte.

Kantel op die agtermuur van die badkamer skep diepte.

PPil Agency

Die vis swem in hierdie klein toilet area ...

PPil Agency

Suksesvolle weddenskap vir die argitekte in beheer van die projek. Hierdie hedendaagse gesinswoning het vandag niks te doen met die bestaande plek nie. Steenkool en glas onthou egter die effens ruige voorkoms van die ou motorhuis, terwyl die hout en die kleur wat spaarsaam gebruik word, warmte en gerief op hierdie leefruimte bring.

Sien ook> Voor / na: 10 klein hoeke herontdek!