Droomhuise

'N woonstel waar die lewe is goed 150 m van die strand ...

In Arcachon, ontdek 'n woonstel waar die lewe goed is

Atipiese ruimtes

In Arcachon, die eienaar van hierdie woonstel op twee verdiepings neem ons vir die besoek. Kunstenaar op haar ure, sy wou 'n helder binneland in skakerings van wit en hout vir haar man, haar seun en haar. na 'n paar maande se werk, waarvan sommige deur familie en vriende gemaak is, het die "plaaslike", soos sy dit genoem het, een opgestaan 'n raam soos 'n boot teruggekeer.

Op die grondvloer van hierdie woonstel, gedink soos 'n huis, die oop leefruimte van 44 m2 verwelkom die huis letterlik en figuurlik. Bo, die kamers van die egpaar en hul seun het 'n hoë plafonne. Die belangrikheid van materiaal, verkieslik plaaslike, het die eienaars 'n bietjie van die natuur en Skandinawië in hul woonstel gedistilleer. Om sonder versuim te ontdek!

Om ook te ontdek> 'n Atypiese familie duplex

Die lewensprojek in opdrag

Die idee: maak die beste gebruik van die volumes wat in 'n rou perseel aangebied word om 'n woonstel met twee verdiepings, gesin en warm te maak.

Die plek: in die hart van Arcachon, 150 m van die strande.

Die oppervlak: 90 m2.

werk: in verskillende fases, vanaf 2014 tot 2015.

Sien ook> Renovatiewerke: watter waarborge geniet u?

Van 'n leë kamer na 'n gesinswoning

Wanneer hulle die eiendom in 2011 besoek, het die toekomstige eienaars 'n geliefde. Ten spyte van 'n "plaaslike meer as rou", voel hulle die potensiaal van die pragtige hoogte onder die plafon, tot 7 m onder die rif! Voorheen bakkery en kruidenierswinkel, alles is om te heroorweeg. Die werk begin in 2014 met die hulp van plaaslike vriende en vakmanne. Dit is nodig om die vloer, taak aan die vader van die eienaar toevertrou, wat 'n gepoleerde plaaslike soliede denne kies, wie se goue kleure die natuurlike lig weerspieël. Die vloer moet van nul geskep word en die raam - dak en isolasie - moet opgeknap word. Verspreid oor 'n paar jaar oor 'n jaar, die werk laat die egpaar en hul seun uiteindelik in 2015 in die woonstel beweeg.

Lees ook> 'n Familie kajuit met uitsig op die see

Die woonkamer draai wortel om die houtstoof. Twee sofas in 'n duidelike toon definieer hierdie gesellige ruimte van die eetkamer-kombuis. Tussen die balke, geverf in wit en die goue parket, is die atmosfeer warm tot perfeksie, 'n bietjie Skandinawiese.

Atipiese ruimtes

Die L-vormige kombuis, gemaak om te meet, pas in die aar van die verblyf. Die soliede eikehout hervat een van die skakerings van die parket, en die kombuisfasades, 'n effens gebroke wit, maak die oorgang tussen die grond en die wit kalksteenmure.

Atipiese ruimtes

Die eetkamer is rondom 'n houtbank en 'n paar hoë kroegstole.

Atipiese ruimtes

'N Woonstel in die lig gebaai

Die eienaars verkry ook 'n tegniese kamer wat aan die woonstel gekoppel is, en skep 'n afgeleë ingang na die woonkamer. Hierdie nuwe opening na die weste is 'n nuwe toevoer van natuurlike lig, wat die oop ruimte van die grondvloer oorstroom. Die bestaande Franse venster word vervang deur 'n horisontale baai van 3 m breed; Amerikaanse kombuis en sitkamer rondom die houtstoof het net om te gaan sit. Die eienaar, wie se aktiwiteit as skilder haar sensitief maak vir kleure, kies 'n wit wat nie regtig een vir die mure het nie. Hierdie "wit kalksteen, 'n sagte wit streel" soos sy dit noem, dien as 'n reflektor van lig, wat die spasie warm maak.

Sien ook> 44 foto's om die atmosfeer van sy woonkamer te vind

Nuut geskep, die baai venster verlig die leefruimte van 'n ligte veranderende, blootgestelde Noord. Die ideale lig in 'n kamer waar almal gedurende die dag ontmoet ...

Atipiese ruimtes

Nog 'n groot venster verlig die kombuis. In die verlenging lei die wit trap en hout na die kamers van die woonstel. Onder die trappe kan onafhanklike toilette geïnstalleer word.

Atipiese ruimtes

Die woonstel gee trots op natuurlike materiale

In 'n ekologiese besorgdheid het die eienaars voorkeur gegee aan natuurlike materiale, verkieslik plaaslike. Die denne parket is die beste voorbeeld, plus 'n soliede eikehouttafel in die kombuis, en eikehoutvloer vir die boonste gebiede. Daarbo is dit die raamwerk wat daarop lê: heeltemal herontwerp, dit is in die vorm van 'n skeepvaart terug, wat die kamers 'n gevoel van volume gee om te val. Die kamers is egter kokonne waar dit goed is om te rus.

Lees ook> Die regte vloer vir die huis kies

Die landing en sy glasrailing dien die meer intieme ruimtes van die bokant. Voor die trappe kombineer 'n klein kas in die dekor. Langs die deur is die stortkamer, insluitende 'n inloopdou en toilet.

Atipiese ruimtes

Die kamers op die vloer word in 'n oop ruimte voorgestel, geskei deur mure tot net 2 m hoog. Die uiteindelike idee is om 'n gesonde isolasie te skep deur 'n binnenshuise kap te installeer wat die lig laat sirkuleer. Tussen wit en hout versterk die mure van die kamers hierdie indruk van kokon. Bo die bed in die hoofslaapkamer is 'n oorspronklike "oculus" gehou, net sink. Hy gee die kamer liedjies van die boot kajuit.

Lees ook> Nog een verdieping vir 'n meer funksionele huis

In die hoofslaapkamer kan twee kantoorruimtes geïnstalleer word. Onder die majestueuse raam is die nagte kalm en rustig. Op die grond het eikebome die denne op die grondvloer vervang.

Atipiese ruimtes

Atipiese ruimtes

Onder die dak van die huis, waardeer die seun van die paartjie sy kamer se manier om 'n hoek te waardeer. Warmte, gemak en soberheid is van ...

Atipiese ruimtes

Vind hierdie woonstel sowel as ander eiendomme te koop op Atypiese Spaces.